4 Şubat 2011 Cuma

MASAL BEBEK CUPCAKE VE KURABİYELERİ


Çok özel bunlar benim için..Bundan sonra hepsi tek tek özel olacak biliyorum ama bu İLK..iLK göz ağrısı..Daha ''Böyle bir işi de soyundumö!!'' demeden , hatta hiç bir şey çaktırmamışken ulaştı bana TUĞBA hanım 1 yaşına basacak kızı masal için..Nasıl dedim?İçinize mi doğdu? :) Daha yayınlamadım bile :) Olsun dedi..Ben sizin referanslarınıza güveniyorum.Herşeyi size bırakıyorum...Hadi yapalım :)

Hal böyle olunca ve bana bırakılınca herşey gönlümce ilk heves, sonsuz şevkle çalıştım....Gecenin bir yarısı uyku muyku kalmadı..Hatta sabahın ilk ışıkları...Cupcakeleri değişik değişik çalışmak istedim.Elim en çokta kurdela detayına gitti. Battaniyesini boğazına kadar sarılmış bebeğe bir de :) MOR,BEYAZ VE PEMBE OLDU herşey...

Cupcake süslerini de oturdum kendim tasarladım, çizdim biçtim renklendirdim...kestim...











Biraz önce aldığım sms, sabah ışıklarını görmemde ki tatlı yorgunluğu aldı götürrdü bile :))Eline sağsağlim ulaştı çok şükür ...Masal'ın yeni yaşı sağlıklı, mutlu olsun inşallah!!





Ve bende isterim derseeeniz : bonbonbutik@gmail.com

Bekliyorumm :):)

1 yorum:

  1. Bu çok özel ilk çalışmanın kızımın adını taşıyor olması çok hoş bir tesadüf oldu :) İnşallah sana uğur getirir canım benim.. Masalıma da yaparız inşallah :)

    YanıtlaSil

Değer veripte yorum bıraktığınız için teşekkürler...